HAWAII, O'AHU valóban olyan csodás mint képzeltük?Ausztrália után életünk leghosszabb repülőútjára vállalkozván megérkeztünk Hawaii-ra, azon belül is Oahu szigetre.
Kailua városkában szálltunk meg, amit azoknak ajánlunk akik szeretik elkerülni a turista tömegeket. Kailua és Lanikai partjai a legszebbek Hawaii-on, nekünk mégis egy elhagyatottabb partszakasz a Waimanalo tengerpart tetszett a legjobban, ahova véletlenül keveredtünk.
Oahu a “mászások” szigete is, felmentünk a Pillbox és Koko hegyekre, utóbbi rendesen megizzasztott minket, de a lenyűgöző panoráma persze kárpótolt. Ho’omaluhia botanikus kert kihagyhatatlan látnivaló a szigeten, a brutális zöld színű hegyek láttán egyből a Jurassic Park filmek ugrottak be mindkettőnknek.
Hawaii összességében nagyon tetszett mindkettőnknek, viszont hozzá kell tennünk, hogy az eddig tíz hónapos utazásunk alatt ennyire drága helyen még nem jártunk. Hong Kong-ot és Szingapúrt taszította le a dobogó első fokáról.

Világkörüli Vlog 44. rész
A többi epizódot ezen a listán találod:

► Bankkártya utazáshoz:
Ezt a bankkártyát használtuk mind a 19 országban, ahol jártunk. 200 EUR-ig ingyenes ATM pénzlevétel (ezen túl is minden banknál kedvezőbb), nincs havi díj (standard csomag esetén), nincsenek rejtett költségek.
5 Euro ajándék neked is, és nekünk is, ha ezen a linken regisztrálsz:
https://www.revolut.com/en-HU/referral/csabafai!a13221

► Szállás:
AirBnb: 10000 Ft kedvezmény, ha ezen a linken regisztrálsz: https://www.airbnb.hu/c/csabas494
booking.com: 10% visszajár foglalásodból, ha ezen a linken regisztrász:
https://www.booking.com/s/27_8/yourcs77

► Felszerelés:
Kamera, amit használunk: https://amzn.to/2PakDse
Kamera objektív: https://amzn.to/2B4kTG2
Mikrofon: https://amzn.to/2BeLPmq
A táska amivel bejárjuk a világot: https://amzn.to/2nAx1Fb
360 fokos kamera: https://amzn.to/2z4NaJg

► A csatornánk:
Elindultunk hátizsákos világ körüli útunkra, és úgy döntöttünk, hogy elindítjuk utazó vlog csatornánkat. Azt szeretnénk megmutatni, hogy milyen egy hátizsákos backpacker élete: milyen megálmodni, felkészülni, tervezni, megérkezni, meglepõdni, félni, örülni, csalódni, és újra meglepõdni. Ezen kivül praktikus információkkal is szeretnénk szolgálni.

► Egyéb oldalaink:
Facebook https://www.facebook.com/UtasTars
Instagram https://www.instagram.com/utastars/

► hashtagek
#hawaii #oahu #honolulu #waikiki #utazás #utazas

source

24 comments

  1. Örülök hogy ilyen helyekre eljuttok és beszámoltok ezekről , de a videó nagy részében csak panaszkodtok hogy milyen fáradtak vagytok és negatív kommentekkel bombáztok egy csomó mindent , például a fura nénit a mc donalds ban szidjátok. Nem csak amerikában vannak fura emberek. Köszönöm a videóitokat mellesleg nagyon szeretem őket nézni … Igy tovább

  2. Nem igazán értem, elmentek mezítlábas turistáskodni aztán sírtok hogy gyalogolni kell. Kétszemélyes kismoci bérlése azért nem egy nagy összeg bármilyen országban a világon.

  3. Erről szól az Aloha 2015-ös film is – Bradley Cooper, Emma Stone.
    Csak abban egy gazdag vállalkozó valami fegyverrel akarta fel lőni a műholdat és katonai témájú.

  4. Részemről köszönöm Nektek,hogy megtettétek azt a meredek utat fel a hegyre, mert a panoráma nagyon szép látvány volt! Átérzem az utazás kimerítő fáradalmait, (inkább többet pihenjetek!) mint bennünket örvendeztettek a sok szép látnivalóval! Nehogy betegek legyetek!! Hálás köszönet,további sikereket!

  5. Hát…csak mosolygok. A piszok hosszú repülőutak abszolut ismerősek, és hamarosan mi is újra ebben a cipőben járunk. Iszonyúan megterhelő, és ezt tényleg csak az tudja, aki megéli. 2 napig csak szédelgünk. A másik..nem mindig éri meg a mászás, a meleg, párás klimában, mert mire felérsz, kinyúlsz, és nem is annyira okes a végeredmény. Nekem Hawai annyira nem tetszik. Persze lehet, ha ott lennék nem ezt mondanám. Azért most jól érzem magam, mert ha ti is így kifáradtok, akkor lehet mégse mi vagyunk nyomvadtak..annyira😜…a fiatalok se bírják ezt a részét minden baj nélkül. 😂😂

Leave a comment

Your email address will not be published.